please wait, site is loading

Fotografia de nunta

O nuntă nu înseamna numai flori, sunet de clopote sau lumânări, muzică sau dantelă. Nu e nevoie de o mare de oaspeţi sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viaţă şi să înceapă alta –încrezători în răbdarea, iubirea şi puterea de a rezista încercărilor anilor.” 

Fotografiile de nuntă nu sunt altceva decât mărturia de iubire sinceră a două suflete care sunt suficient de curajoase să înceapă o viaţă nouă…în doi.

Fotograful prezent pe întreg parcursul evenimentului, surprinde cele mai inedite cadre de detaliu, portrete, instantanee pentru a crea în imagini povestea de iubire a celor doi şi pentru a transpune într-un mod cât mai natural farmecul acestui eveniment deosebit. 

Pentru realizarea acestui lucru, colaborarea mirilor cu fotograful este esenţială.  Exprimarea cât mai detaliată a programului de desfăşurare a evenimentului, alegerea unui pachet de servicii adaptat preferinţelor precum şi deschiderea către nou, inedit, îl ajută enorm pe fotograf  la realizarea fotografiilor de poveste. 

Serviciile oferite  în cadrul unei nunţi  sunt diversificate şi puteţi opta pentru pachete complete sau pentru unul dintre cele personalizate :

  • Fotografii în cadrul cununiei civile;
  • Fotografii în cadrul ceremoniei religioase ;
  • Fotografii în cadrul petrecerii de la restaurant;
  • Şedinţe foto artistice într-o locaţie stabilită de comun acord, în ziua nunţii sau într-o altă zi;
  • Şedinţe foto stil Trash the Dress;
  • Alcătuirea unor albume foto, etc.