please wait, site is loading

Fotografia de botez

Botezul reprezintă prima treaptă urcată de om pe scara vieţii, respectiv naşterea lui spirituală şi cooptarea în comunitatea creştină. Pentru bebeluş, este primul eveniment important la care ia parte dupa naştere.

Fotografia de botez este menită să surprindă imaginile pe care bebeluşul le vede cu ochii însă nu va reuşi să le memoreze, redând într-un mod cât mai fidel atmosfera evenimentului, pentru ca el sa o conştientizeze şi să se bucure de ea mai târziu. Pentru părinţi, naşi şi invitaţi, fotografiile de botez constituie o arhivă de imagini menită să redea emoţia şi bucuria momentelor petrecute alături de noul-născut. Prin fotografiile de la botez, veţi reuşi să împărtăşiţi cu cei dragi momentele cele mai frumoase ale acestui eveniment.

Cu profesionalism si dedicaţie reuşesc să surprind ipostaze inedite şi sentimente frumoase pentru a vă putea oferi amintiri nepreţuite. 

Serviciile oferite  în cadrul unui botez se pot adapta nevoilor dumneavostră şi puteţi opta pentru pachete complete sau pentru unul dintre cele personalizate :

  • Fotografii în cadrul ceremoniei religioase ;
  • Fotografii în cadrul petrecerii de la restaurant;
  • Deplasări în alte locaţii (parcuri, spaţii verzi, monumente, obiecte arhitecturale) cu scopul obţinerii unor fotografii reuşite, într-un cadru controlat si regizat;
  • Alcătuirea unor albume foto, etc.