please wait, site is loading

Albume absolventi

 

Cele mai frumoase amintiri ale tale de până acum, surprinse într-un album! Adu-ţi aminte de colegii tăi şi de momentele memorabile petrecute împreună, răsfoind, peste ani, albumul de absolvire!

Adolescenţa este perioadă binecuvântată de timp în care deasupra sufletului purtăm câte un curcubeu. Este vremea mirării şi a întrebărilor, este timpul în care fiecare tânar începe să-şi creeze lumea proprie în care îsi potriveşte visele şi speranţele. Fiecare zi de şcoală înseamnă încă un pas facut spre desăvârşire.

  • Clasa a VIII a – gimnaziu

La sfârşitul clasei a VIII-a, colegul de bancă, orele de curs, vocea şi gestica profesorilor, catalogul, mirosul cretei şi curtea animată a şcolii se pregătesc discret să devină amintiri

Pentru viitorii liceeni micile întâmplari trăite firesc şi inevitabil alături de colegii din gimnaziu, vor deveni şi ele evenimente memorabile, care peste timp vor asocia zâmbete pline de încântare.

Prin fotografiile şi albume şcolare pe care le realizez, ofer absolvenţilor clasei a VIII-a posibilitatea să-şi pastreze prospeţimea acestor amintiri frumoase.

  • Clasa a XII a – anii de liceu

În anii de liceu clipa se trăieste intens, nimic nu se pierde. Timpul renaşte proaspăt şi puternic în fiecare dimineaţă trăită prin paşii grăbiţi în mersul spre şcoală, prin anotimpuri care îşi vor păstra culorile şi parfumul pentru totdeauna.

Liceenii trăiesc aşa cum respiră. Firesc. Dar vine şi ultimul sunet de clopoţel… Final de drum şi începutul unei alte poveşti în spatiul maturităţii. Întotdeauna ne vom întoarce cu gândul la anii de liceu; ne vom bucura să regăsim oameni dragi, sa retrăim întâmplari şi momente care fac istoria unei clase, vom regăsi râsul eliberator, prospeţimea şi forţa tinereţii.

Fotografiile si albumele foto pe care le propun, celor ce sunt absolventi ai clasei a XII-a, vor cuprinde în ele imagini dragi, amintiri şi gânduri pentru mai târziu, totul într-un format artistic deosebit, realizat în condiţii tehnice de performanţă, cu aparatură de ultimă generaţie.

Toate serviciile compun un pachet complet, astfel încât absolvirea clasei a VIII- a sau a XII-a să ramână un moment care îşi va păstra şi peste ani farmecul şi unicitatea.